APD ict, specialist in kantoorautomatisering.

APD ict is sinds januari 2009 de handelsnaam van A.P.D. Computers vof.APD-ict pand

A.P.D. Computers is ontstaan in mei 2001 na de overname van, de in februari 1991 opgerichte eenmanszaak, Zweerts A.P.D. door toenmalige medewerker Robin van de Pas. Het bedrijf verhuisde na de overname naar een grotere locatie in Hoogeloon.

In verband met de groei is Wilbert van de Pas in januari 2003 als vennoot bij de organisatie gekomen en ontstond A.P.D. Computers vof.

In juli 2008 werd een cascobedrijfspand aangekocht in een bedrijvenverzamelgebouw op industrieterrein Meerheide te Eersel. Hier toe werd besloten vanwege de veranderingen in ICT dienstverlening. Een belangrijke factor voor de keuze van de bedrijfslocatie was de infrastructuur mogelijkheden ter plaatse. Met de aanleg van een glasvezel infrastructuur op kempische bedrijventerreinen werd invulling gegeven aan één van de belangrijkste randvoorwaarde voor de nieuwe bedrijfslocatie. Hierdoor werd het mogelijk om het dienstenpakket uit te breiden met nieuwe diensten zoals online backup en online e-mail scanning. Ook voor de steeds verder uitgroeiende remote beheer activiteiten was deze ontwikkeling van belang.

Wilbert heeft de verbouwing, van het cascopand tot een modern kantoor met alle faciliteiten voor een ICT bedrijf, op zich genomen. Gedurende 10 maanden heeft hij zich volledige gestort op het in goede banen leiden van deze metamorfose.
In mei 2009 is A.P.D. Computers vof verhuist naar het nieuwe bedrijfspand. Dit was meteen een aanleiding om ook de huisstijl te moderniseren.